Asistenca

Novice

Zagotovite si svoj skladiščni prostor zdaj!

Zagotovite si svoj skladiščni prostor zdaj!

V začetku meseca junija 2021 najavljamo odprtje sodobnega logističnega centra Kozina. Skladiščni prostori v slovenskem primorju in slovenski Istri nasploh pokajo po šivih, tako je tudi povpraševanje po prostih kapacitetah carinskega skladišča prešlo vsa naša pričakovanja. Sporočamo vam, da je na voljo zadnjih 30% pokritih skladiščnih kapacitet sodobnega logističnega centra, ki se odpira še pred pričetkom poletja.

Temeljne prednosti carinskega skladišča na Kozini za naše poslovne partnerje:

  1. Lokacija (Obrtno - industrijska cona Hrpelje, neposredna bližina AC, železnice, neposredna bližina Luke Koper, Trsta, Riješke Luke, Ljubljane in Zagreba).
  2. Zaradi dovoljenja za carinsko skladišče ob uvozu ne boste plačevali dajatev, ampak šele ob sprostitvi blaga iz carinskega skladišča. Torej s tovrstnim skladiščenjem boste pomembno vplivali na denarni tok lastnega podjetja.
  3. S koriščenjem tovrstne storitve boste poslovni partnerji lažje obvladovali lastne zaloge in seveda prostorske stiske.

V kolikor bi tudi za vaše podjetje radi zagotovili skladiščne kapacitete in celovite logistične storitve na enem mestu, potem pošljite svoje povpraševanje na kozina@rcm.si ali nas pokličite na+386 (0)31 649 964

Za več informacij vam je na voljo tudi RCM-ovo spletišče:

Ekipa RCM

S kakovostnimi storitvami in visoko stopnjo strokovnosti,
ki temelji na zaupanju, stremimo k skupnemu zadovoljstvu in dolgoročnemu sodelovanju.

Zaupajte nam!

RCM

RCM video

123movies