Asistenca

O podjetju

Iščete ponudnika celovitih logističnih storitev in ponudnika storitev carinskega skladiščenja, da bi vam pomagal poenostaviti upravljanje vaše logistike?
Potem iščete podjetje RCM.

Ponujamo številne logistične rešitve v mednarodnem okolju, vključno s špediterskimi storitvami, transportom in skladiščenjem blaga.

Ne glede na to, kam odpošiljate svoje blago in kakšne so vaše posebne zahteve, naše izkušnje, strokovnost in dejavna mreža poslovnih partnerjev, ki jo podpira najnovejša tehnologija, nam omogočajo neprimerljivo zmožnost, da zadovoljimo vaše potrebe pri odpremi vašega blaga glede na različna geografska področja na svetu.

Podjetje RCM je specializirano na področju carinskega in davčnega svetovanja. V podjetju smo imetniki carinskih dovoljenj, ki vam v okviru davčnega in carinskega zastopanja nudijo možnost odloga plačila carinskih in davčnih dajatev ob uvozu. Razbremenite svoj denarni tok in likvidna sredstva preusmerite v investicije.

Nahajamo se na slovensko-hrvaški državni meji, kjer smo vam na voljo celo leto, 24 ur na dan, 7 dni v tednu, druge poslovne enote podjetja RCM pa se nahajajo v strateški bližini Luke Koper, letališča Jožeta Pučnika Ljubljana in na drugih pomembnih carinskih terminalih.

Ta edinstvena geografska lokacija nam omogoča preprost dostop do glavnih cest, avtocest in pristanišč ter poskrbi, da je to popoln prehod za dobavo in distribucijo, s čimer lahko zagotovimo, da vaše časovno občutljive pošiljke prejmejo najboljšo podporo ter na destinacijo prispejo hitro in predvsem pravočasno.

Sodobno skladišče v Obrtno-industrijski coni Hrpelje, Kozina je namenjeno carinskemu skladiščenju vašega blaga,
in meri skoraj petnajst tisoč kvadratnih metrov zaprtih in odprtih površin.

S 30 leti izkušenj in več kot 80 strokovnjaki, ki so specializirani za področje logistike,vam želimo zagotoviti, da smo logistični partner, ki mu lahko zaupate, da bo svojo logistično funkcijo opravil časovno in stroškovno učinkovito. 
Naj bo vaša logistika preprostejša, enostavnejša in stroškovno učinkovita.

Kontaktirajte nas, da izveste več.
 

S kakovostnimi storitvami in visoko stopnjo strokovnosti,
ki temelji na zaupanju, stremimo k skupnemu zadovoljstvu in dolgoročnemu sodelovanju.

Zaupajte nam!

RCM

RCM video