Asistenca

Carinsko skladiščenje

Po morju, zraku, železnici ali cesti – že vrsto let rešujemo logistične potrebe svojih strank na globalni ravni, skrbimo, da vaše blago na destinacijo prispe pravočasno in v okviru cenovno sprejemljivih rešitev. 

Naše poslovne enote se nahajajo na slovensko-hrvaški meji, kar našim poslovnim partnerjem omogoča carinjenje blaga 24/7. Naše podjetje RCM, d. o. o., nudi celovito podporo pri carinskem posredovanju blaga, transportnih storitvah in carinskem skladiščenju blaga.

Prednosti našega podjetja RCM, d. o. o., so v digitaliziranih poslovnih procesih s poslovnimi enotami, ki se nahajajo na ključnih strateških pozicijah, kar našim poslovnim partnerjem omogoča optimalne transporte poti in s tem optimizacijo stroškov, povezanih s transportom.

RCM Slovenija je pozicioniran v neposredni bližini Luke Koper, kar predstavlja najhitrejšo povezavo med Azijo in državami Centralne Evrope, in je oddaljen samo korak od Sueškega prekopa. Toda priljubljenost lokacije prihaja z dvema pomanjkljivostma:

  • skladišča v bližini so vedno polna in
  • cene skladiščenja so stroškovno nesprejemljive.

 

Z našimi sodobnimi zmožnostmi v Obrtno-industrijski coni Hrpelje v Kozini smo naredili korak naprej k reševanju vaših logističnih izzivov.

Sodobni logistični center predstavlja več kot 15.000 m². Od tega kar 5.000 m² zaprtih skladiščnih prostorov, namenjenih posebej za potrebe carinskega skladiščenja. Luka Koper se nahaja dobrih 25 km stran od lokacije skladišča Kozina.

Zunanje površine logističnega centra Kozina so namenjene skladiščenju vseh vrst tovora, ki ga je mogoče manipulirati in skladiščiti na prostem. Na tem mestu prav tako nudimo najem parkirnih prostorov za tovorna vozila.

 

Skladiščni center Kozina prinaša številne prednosti v skladiščenju blaga:

  • Nahajamo se v bližini večjih pristanišč, avtoceste in železnice.
  • Razpolagamo s carinskimi dovoljenji, ki vas razbremenijo plačila dajatev ob uvozu. Zaradi dovoljenja za carinsko skladišče naši poslovni partnerji ob uvozu ne bodo plačevali dajatev, ampak šele ob sprostitvi blaga iz carinskega skladišča. Torej boste s tovrstnim skladiščenjem pomembno vplivali na denarni tok svojega podjetja.
  • S koriščenjem tovrstne storitve boste lažje obvladovali lastne zaloge in prostorske stiske. 
  • Carinsko skladišče je v okviru enega objekta. Lažja sta organizacija in obvladovanje. 
  • Zagotovljena je celotna distribucija, od prevzema na lokaciji Koper, manipulacije, carinjenja, transporta do skladiščenje itd.).

Vse to vam olajša upravljanje vaših lastnih sredstev in s tem vpliva na denarni tok vašega podjetja.

Odlično, kajne?

Mi investiramo, ker razumemo vaše logistične potrebe.

 

Za več informacij smo vam na voljo:

Matjaž Barut
+386 5 66 38 031
+386 5 66 38 030
matjaz.barut@rcm.si

S kakovostnimi storitvami in visoko stopnjo strokovnosti,
ki temelji na zaupanju, stremimo k skupnemu zadovoljstvu in dolgoročnemu sodelovanju.

Zaupajte nam!

RCM

RCM video