Asistenca

Novice

RCM z investicijo v izgradnjo carinskega skladišča na Kozini v začrtanih časovnih okvirjih

RCM z investicijo v izgradnjo carinskega skladišča na Kozini v začrtanih časovnih okvirjih

Kot smo že pisali je podjetje v poslovnem letu 2020 pričelo s prvo fazo projekta carinskega skladišča na Kozini. Priprava terena in gradnja objekta je potekala brez večjih posebnosti. Tako je temeljni cilj zaokrožitev lastne ponudbe na področju celovitih logističnih storitev in trgu ponuditi prepotrebne skladiščne kapacitete, in v okviru njih 15.000 m² skladiščnih površin.

Sam skladiščni objekt smo v pičlih xx mesecih uspeli pripeljati do 5. gradbene faze, kar pomeni, da so v teku zadnja zaključna dela na objektu. V podjetju načrtujemo, da bo pridobitev vseh potrebnih dovoljenj za pričetek izvajanja dejavnosti potekal brez posebnosti, in tako z velikim veseljem najavljamo pričetek dejavnosti carinskega skladiščenja na Kozini z začetkom meseca junija, 2021.

Investicija v izgradnjo carinskega skladišča v obrtno-industrijski coni ni strateškega pomena samo za podjetje RCM, ampak je strateškega pomena za vsa uvozno in izvozno usmerjena podjetja, ki že leta občutijo generalno pomanjkanje sodobnih skladiščnih prostorov v slovenski Istri. Prednost sodobnega skladiščnega centra na Kozini ni zgolj v strateški pozicioniranosti, ampak v celoviti logistični ponudbi.

V kolikor bi radi izvedeli več, nam sledite na naših spletiščih www.skladici.si in www.rcm.si.

Ekipa RCM

S kakovostnimi storitvami in visoko stopnjo strokovnosti,
ki temelji na zaupanju, stremimo k skupnemu zadovoljstvu in dolgoročnemu sodelovanju.

Zaupajte nam!

RCM

RCM video

123movies